14 teams op Vocala zeskamp

Voor het eerst heeft de toernooicommissie in plaats van een volleybaltoernooi een zeskamp voor Oeffelt georganiseerd. Deelname aan het schemertoernooi liep de laatste jaren zo hard terug, dat het zelfs een paar jaar niet georganiseerd is. Reden voor ons om een andere koers in te slaan. Met deze zeskamp hoopten we een breder publiek te bereiken, en dat is ook gelukt: 14 teams voor een 1e keer is best knap, al zeggen we het zelf! Op een stralende 31 augustus konden 14 teams de krachten meten.

We hebben veel complimenten ontvangen en op ons verzoek ook tips voor een volgende zeskamp. Als we volgend jaar weer een zeskamp organiseren, zullen we deze tips zeker meenemen!

Uit de foto’s blijkt wel dat iedereen het super naar de zin had! Het weer was perfect, de spellen waren leuk, deelnemers waren enthousiast en tot in de kleine uurtjes bleef het, mede dankzij de dj’s, supergezellig!

Wij bedanken alle deelnemers en vrijwilligers en wie weet tot volgend jaar.

Organisatie zeskamp Oeffelt: Christel Broeren, Laura Broeren, Lotte Roelofs, Sil Broeren, Tessa Tijssen

Wees de eerste die reageert op "14 teams op Vocala zeskamp"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*