Sporten met je (klein-) kind

Klik hier om jezelf aan te melden

Kinderen houden je jong. Zeker als je wekelijks gezellig met ze gaat sporten. Is je kind/kleinkind tussen de 3 en de 6 jaar oud, kom dan samen naar de Sports’cool.

Wat is Sports’cool?
Bij Sports’cool krijg je van een professionele trainer drie kwartier sportles. (Groot-)ouders houden zich met de oefeningen lekker fit. Het kind ontwikkelt spelenderwijs de motoriek, het cognitieve vermogen, tactiek, techniek en balgevoel. Alle oefeningen doe je in groepsverband en samen met je eigen (klein-) kind. Er zijn geen wedstrijden.

Waarom doen de (groot-)ouders mee?
Steeds meer (groot-)ouders willen fi t blijven. Zeker nu met corona. Hoe leuk is het dan als je samen met je kind of kleinkind kunt gaan sporten. Het is voor beiden ontzettend gezond en je motiveert elkaar om wekelijks te gaan. Samen sporten schept een warme band.

Waar kun je naar de Sports’cool?
Voordat we een locatie en tijd kiezen willen we weten of er voldoende animo is. Daarom kun jij je nu aanmelden dat je interesse hebt. Als er voldoende aanmeldingen zijn, stemmen we samen de dag, locatie en tijd af.

Wat is de contributie?
We rekenen voor het eerste seizoen geen contributie. Deelname is dus helemaal gratis. We starten in oktober en gaan eerst 8 lessen proefdraaien. Daarna kijken we wat iedereen ervan vond en bepalen dan of we verder gaan.

Klik hier om jezelf aan te melden