Volleybalkamp 2024

Hallo Volleyliefhebbers!

Zoals eerder gecommuniceerd, organiseert Vocala dit jaar ook een gezellige volleybalkamp.
Dit jaar willen wij in het weekend van 31 augustus (zaterdag) en 1 september (zondag) 2024 het kamp plaats laten vinden. Zoals vorig jaar is het wederom 1 nacht.
Het idee is om te starten op zaterdag 31 augustus om 10.00 uur en eindigen op zondag 1 september om 11.00 uur. Het is ook mogelijk om 1 dag (zonder overnachting) deel te nemen.
Ons voorstel is wel om de kinderen in de leeftijd van 4 & 5 jaar alleen overdag deel te laten nemen. Kinderen vanaf 6 jaar tot en met team B zijn welkom om te overnachten.

We hebben gekozen voor een locatie in Overloon. We gaan gebruik maken van de blokhut van de scouting.

Omdat het kamp pas in september plaats gaat vinden, hebben we ervoor gekozen dat kinderen die dit seizoen lid zijn en kinderen die volgend seizoen (september) lid worden, mogen deelnemen aan het kamp. Kinderen die stoppen na dit seizoen zijn ook nog welkom.

Verder informatie zullen over de kosten, programma en inpaklijst zullen we tijdig met jullie delen.

Echter willen we eerst een aantal zaken inventariseren. Daarvoor zou het fijn zijn om het formulier in willen vullen en retour mailen naar: kamp-commissie@vocala.nl voor 24 mei a.s. Graag ook invullen als jij als ouder mee kan helpen/ ondersteunen. Klik hier voor het opgaveformulier.

We zijn op zoek naar ouders die kunnen helpen met het organiseren van het kamp en kunnen helpen tijdens het kamp met verschillende activiteiten.

We vragen een onkosten vergoeding van:

  • 10 euro als je blijft overnachten
  • 7.50 zonder overnachting

Wees de eerste die reageert op "Volleybalkamp 2024"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*