Steun Vocala en stem via Rabo ClubSupport

Ben je lid van de Rabobank en draag je het volleybal een warm hart toe? Je kunt dan vanaf 4 september Vocala steunen. Dat doe je door een stem op ons uit te brengen via Rabo ClubSupport. Die stem levert Vocala een mooi zakcentje op. Stemmen kan tot en met 26 september.

Vocala is ontstaan uit de volleybalverenigingen Achilles uit Beugen, Argos uit Oeffelt en Luctor uit Rijkevoort. Om de kwaliteit van deze prachtige sport ook in de toekomst te waarborgen besteedt Vocala veel aandacht aan opleiding van de jongste spelers van 6 t/m 12 jaar. Vocala biedt deze jonge volleyballers (jongens en meisjes) de kans zich te ontwikkelen. Ervaren professionele trainers dragen daar zorg voor.

Om ervoor te zorgen dat basisschool kinderen kunnen blijven volleyballen zijn behalve veel energie financiële middelen nodig. Met een stem via Rabo ClubSupport kun jij daaraan bijdragen.