Inschrijflijst voor activiteiten

De activiteitencommissie gaat werken met een activiteitenlijst. Alle leden schrijven daarop in voor minimaal twee activiteiten. Deze lijst komt op vrijdag 20 september vanaf 20.30 uur (tijdens de ledenvergadering) in de Slaterthal in Beugen te hangen. Je kunt zelf twee activiteiten kiezen die je leuk vindt en waarbij je wilt helpen. Daarna kun je jezelf ook online voor twee activiteiten inschrijven via https://activiteiten.vocala.nl. Hiervoor ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord.

Leden die al één of meerdere functie(s) vervullen binnen Vocala (denk aan bestuur, commissie, trainer, coach) hoeven niet bij activiteiten te helpen. Voor leden tot en met 16 jaar geldt dat zij voor een activiteit worden ingedeeld door de commissie. Zij hoeven zich dus niet in te schrijven.

De activiteiten zijn uiteraard niet dorpsgebonden. Het kan dus zijn dat je woont in Rijkevoort en bij een activiteit in Oeffelt gaat meehelpen.

Commissie Activiteiten: Veronique jilesen, Milou Fransen, Monique Hermans en Petra Kleijn